Tandpleje for børn, unge og voksne

Undgå tandskader

Almindelig tandpleje

Hos Tandlægerne i Støden, Roskilde, har vi mange års erfaring med tandpleje. Vi sørger for en professionel og omsorgsfuld tandpleje. Vores tandlæger anbefaler, at du får undersøgt dine tænder hvert halve år. Det giver os mulighed for at opdage begyndende tandskader i god tid, så vi kan forebygge med en enkelt behandling. Vi hjælper dig også gerne med andre behandlinger såsom tandimplantat, tandblegning, kroner og broer, paradentose, rodbehandling og plastfyldninger.

Vores professionelle tandlæger har stort fokus på patienter med tandlægeskræk. Lider du af tandlægeskræk, så står vi klar til at hjælpe dig igennem hele processen. Tøv ikke med at kontakte vores dygtige tandlæger. Når du vælger en behandling hos os, er du garanteret en tryg oplevelse. Vi sørger for, at din behandling tager udgangspunkt i dine individuelle behov og ønsker.

Tandeftersyn og tandrensning i Roskilde

Vi anbefaler, at du ved et tandeftersyn også modtager en tandrensning. Her renser vi dine tænder for belægninger og tandsten, så du lettere kan holde en god tandhygiejne. For at vedligeholde din tandpleje i det daglige, kan du gøre brug af både tandbørste og tandtråd. På den måde sikrer du, at dine tænder holder i mange år frem.

Den daglige tandhygiejne sikrer du ved altid at bruge tandbørste og tandtråd. Da tandsæt er meget forskellige, kan det være nødvendigt med en endnu grundigere daglig tandrensning. Er det tilfældet, får du en kompetent vejledning af os. Vores mål er, at du bliver glad og tilfreds med din oplevelse og resultater fra behandlingen.

Bestil tandpleje i Roskilde i dag

Skal vi stå for din tandpleje? Bestil en tid her på siden allerede i dag. Vi garanterer gode oplevelser og resultater i højeste kvalitet. Vores erfarne tandlæger skræddersyr tandplejen specielt til dig. Kontakt os på telefon 46 36 64 00, eller send en e-mail til info@tandlaegerneistoden.dk.

Kontakt os