Tandlægeskræk –vi tager særligt hensyn

Nervøsitet, frygt og skræk for tandlæger

Lider du af tandlægeskræk?

Lider du af tandlægeskræk, eller bliver du meget nervøs, når du skal til tandlægen? Hos Tandlægerne i Støden i Roskilde er du i trygge hænder.

Vi har stor erfaring med at tackle nervøsitet, frygt og tandlægeskræk, når vores patienter skal have tandeftersyn eller modtage behandling, så fortæl os endelig hvis du har tandlægeskræk eller er meget nervøs.

Vi tager den tid, der skal til

Hos Tandlægerne i Støden tager behandlingen den tid der skal til, for at du føler dig tryg. Er du angst eller nervøs ved at gå til tandlæge, så fortæl os om det.

På den måde kan vi tage hånd om din tandlægeskræk på forhånd, og lave nøjagtige aftaler om behandling og behandlingstempo – vi gør ikke noget uden din accept.

Behandling af skræk for tandlæger tager tid

Er det mange år siden, du har været til tandlæge på grund af din tandlægeskræk, tilbyder vi en grundig indledende samtale, hvor vi fortæller om de forskellige behandlinger, vores udstyr og muligheder for smertefri bedøvelse. Samtidig kan du, hvis du ønsker det, fortælle lidt om hvordan du oplever din tandlægeskræk eller nervøsiteten.

Under tandeftersyn og behandling sørger vi løbende for at informere om behandlingen, og lytte til dine ønsker. Det er alt sammen med til at reducere det ubehag, du måtte føle ved tandlægebesøget.

Hvis du ønsker det, må du naturligvis gerne tage en ven eller et familiemedlem med som støtte, hvis det kan minimere tandlægeskrækken.

Kontakt Tandlægerne i Støden på telefon 46 36 64 00 for yderligere oplysninger om, hvordan vi hjælper dig igennem din tandlægeskræk eller nervøsitet.

Kontakt os