Tandlægeskræk –vi tager særligt hensyn

Nervøsitet, frygt og skræk for tandlæger

Lider du af tandlægeskræk?

Lider du af tandlægeskræk, eller bliver du meget nervøs, når du skal til tandlægen? Hos Tandlægerne i Støden har vi mange års erfaring med tandlægeskræk. Vi tilbyder en skræddersyet behandling, der tager udgangspunkt i dine unikke behov og ønsker. Når du vælger en behandling hos os, garanterer vi en god oplevelse i trygge rammer.

Vi har stor erfaring med at tackle nervøsitet, frygt og tandlægeskræk, når vores patienter skal have tandeftersyn eller modtage behandling, så fortæl os endelig, hvis du har tandlægeskræk eller er meget nervøs.

Vi tager den tid, der skal til

Hos os tager behandlingen den tid der skal til, for at du føler dig tryg. Er du angst eller nervøs ved at gå til tandlæge, anbefaler vi at du fortæller os om det inden behandlingen. På den måde kan vi tage hånd om din tandlægeskræk på forhånd, og lave nøjagtige aftaler om behandling og behandlingstempo – vi gør ikke noget uden din accept.

Behandling af skræk for tandlæger tager tid

Er det mange år siden, du har været til tandlæge på grund af din tandlægeskræk, tilbyder vi en grundig indledende samtale, hvor vi fortæller om de forskellige behandlinger, vores udstyr og muligheder for smertefri bedøvelse. Samtidig kan du, hvis du ønsker det, fortælle lidt om hvordan du oplever din tandlægeskræk eller nervøsiteten.

Under tandeftersyn og behandling sørger vi løbende for at informere om behandlingen, og lytte til dine ønsker. Det er alt sammen med til at reducere det ubehag, du måtte føle ved tandlægebesøget.

Kontakt vores erfarne tandlæger i dag

Kontakt os på telefon 46 36 64 00, eller send en mail til info@tandlaegerneistoden.dk. Vi sørger for at rådgive dig til den helt rigtige løsning, så vi i fællesskab sikrer, at du får en god oplevelse trods din tandlægeskræk eller nervøsitet. Hvis du ønsker det, må du naturligvis gerne tage en ven eller et familiemedlem med som støtte, hvis det kan minimere tandlægeskrækken.

Kontakt os