Tandkirurgi

Hvis dine tænder kræver en mere omfattende behandling

Kirurgiskindgreb af tænderne

Hos Tandlægerne i Støden har vi stor erfaring med tandkirurgi. Vores dygtige team af tandlæger og klinikassistenter står klar til at skræddersy en behandling inden for tandkirurgi, der matcher netop dine behov og ønsker. Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder gennem hele processen. Vores mål er, at du bliver glad og tilfreds med det færdige resultat.

Stærke samarbejdspartnere

Tandkirurgi kan være nødvendigt, når der er så store problemer med en eller flere af dine tænder, at de skader dine kæber, andre tænder eller din livskvalitet som helhed. Vi samarbejder med kæbekirurg Poul Lester ved fjernelse af visdomstænder, rodspidsoperationer, operationer af cyster samt isætning af tandimplantater, og udfører derfor disse indgreb her på tandlægeklinikken.

Kirurgi er mange forskellige ting

I en lang række forskellige situationer kan tandkirurgi være nødvendigt. Nedenfor ser du en række eksempler, hvor kirurgi er nødvendig:

  • En visdomstand, der ikke er vokset rigtig frem, skal eventuelt fjernes, så den ikke danner betændelse eller skader nabotænderne.
  • En cyste i kæbe eller mundslimhinde kan give store gener, men kan ment opereres med lokalbedøvelse.
  • En rodspidsoperation er nødvendig, når betændelse på rodspidser ikke kan behandles med almindelig rodbehandling.
  • Indsættelse af implantat er nødvendig, hvis du har mistet en eller flere tænder. På den måde kan du bevare et pænt tandsæt og et sundt bid.

Når du vælger os til din behandling inden for tandkirurgi, er du sikret en tandlæge, der yder sit bedste for effektive og præcise resultater.

Kontakt os for yderligere oplysninger om tandkirurgi

Har du spørgsmål angående tandkirurgi? Tøv ikke med at række ud til vores erfarne tandlæger. Kontakt os på telefon 46 36 64 00 eller mail info@tandlaegerneistoden.dk. Du er også velkommen til at komme forbi til en snak og en undersøgelse, såfremt du mener, at du har brug for et kirurgisk indgreb eller andre behandlinger som eksempelvis rodbehandling, plastfyldninger eller paradentosebehandling.

Kontakt os