Tandkirurgi

Hvis dine tænder kræver en mere omfattende behandling

Kirurgiskindgreb af tænderne

Tandkirurgi kan være nødvendigt, når der er så store problemer med en eller flere af dine tænder, at de skader dine kæber, andre tænder eller din livskvalitet som helhed.

Vi har stor erfaring med tandkirurgi

Hos Tandlægerne i Støden 6, klarer vi mange kirurgiske indgreb, og vi har stor erfaring.

Vi samarbejder med kæbekirug Poul Lester ved fjernelse af visdomstænder, rodspidsoperationer, operationer af cyster samt isætning af tandimplantater, og udfører derfor disse indgreb her på tandlægeklinikken.

Kontakt os for yderligere oplysninger om kirurgi

Hos Tandlægerne i Støden, Roskilde, står vi klar til at besvare alle dine spørgsmål angående tandkirurgi.

Kontakt os på telefon 46 36 64 00 eller mail info@tandlaegerneistoden.dk. Du er også velkommen til at komme forbi til en snak og en undersøgelse, såfremt du mener, du har brug for et kirurgisk indgreb eller andre behandlinger som eksempelvis rodbehandling, plastfyldninger eller paradentosebehandling.

Kirurgi er mange forskellige ting

I en lang række forskellige situationer kan kirurgi være nødvendigt. Nedenfor ser du en række eksempler, hvor kirurgi er nødvendig:

  • En visdomstand, der ikke er vokset rigtig frem, skal eventuelt fjernes, så den ikke danner betændelse eller skader nabotænderne.
  • En cyste i kæbe eller mundslimhinde kan give store gener, men kan ment opereres med lokalbedøvelse.
  • En rodspidsoperation er nødvendig, når betændelse på rodspidser ikke kan behandles med almindelig rodbehandling.
  • Indsættelse af implantat er nødvendig, hvis du har mistet en eller flere tænder. På den måde kan du bevare et pænt tandsæt og et sundt bid.

Kontakt os