Tandimplantat

nye og stærke tænder

Få tandimplantater af højeste kvalitet

Et flot tandsæt højner livskvaliteten. Det ved enhver, der har prøvet at miste en eller flere tænder. HosTandlægerne i Støden 6, Roskilde, kan vi hjælpe dig til højere livskvalitet med implantater, som kan erstatte en eller flere manglende tænder.

Vi samarbejder med kæbekirurg Poul Lester ved isættelse af implantater. Vi varetager derefter selv kronebehandlingen på implantatet og efterfølgende kontrol.

Nem tanderstatning

Hos Tandlægerne i Støden bruger vi implantater af titanium, som let accepteres af din krop. Med andre materialer risikerer du, at der opstår komplikationer som følge af, at dit immunsystem ønsker at bekæmpe implantatet.

Implantater fungerer som en kunstig tandrod, hvorpå der sættes en krone som fungerer som kunstig tand. Dette vil ligne og føles som en naturlig tand.

Tandimplantater af titanium har en lang levetid. De første implantater blev sat for ca. 35 år siden og fungerer stadig. Siden da har udviklingen kun gjort denne form for tanderstatning endnu bedre.

Stor erfaring med implantater

Tandlægerne i Støden i Roskilde har i mange år arbejdet med implantater. Vi er derfor altid klar med kompetent rådgivning om, hvordan og hvornår et implantat kan sættes ind, der hvor du mangler en eller flere tænder. Vi har billeder og modeller som letter forklaring og forståelse af en eventuel forestående behandling.

Kontakt os allerede i dag på telefon 46 36 64 00 og få yderligere information om tandimplantater og hvordan vi kan hjælpe dig til et flottere tandsæt. Vi hjælper dig også gerne med plastfyldninger, rodbehandling, paradentosebehandling, tandblegning mv.

Kontakt os