Tandimplantat

Nye og stærke tænder

Få tandimplantater af højeste kvalitet

Et flot tandsæt højner livskvaliteten. Det ved enhver, der har prøvet at miste en eller flere tænder. Hos Tandlægerne i Støden kan vi hjælpe dig til højere livskvalitet med tandimplantater, som kan erstatte en eller flere manglende tænder.

Med mange års erfaring og en bred vifte af kompetencer, kan vi garantere smukke og holdbare resultater. Vores mål er, at du bliver glad og tilfreds med det færdige resultat. Vi samarbejder med kæbekirurg Poul Lester ved isættelse af implantater. Vi varetager derefter selv kronebehandlingen på implantatet og efterfølgende kontrol.

Nem tanderstatning

Hos os gør vi kun brug af tandimplantater af titanium, som let accepteres af din krop. Med andre materialer risikerer du, at der opstår komplikationer som følge af, at dit immunsystem ønsker at bekæmpe implantatet. Tandimplantater fungerer som en kunstig tandrod, hvorpå der sættes en krone, som fungerer som kunstig tand. Dette vil ligne og føles som en naturlig tand.

Tandimplantater af titanium har en lang levetid. De første implantater blev sat for ca. 35 år siden og fungerer stadig. Siden da har udviklingen kun gjort denne form for tanderstatning endnu bedre. Lad os hjælpe dig til et stærkere tandsæt og højere livskvalitet.

Bestil en tid til tandimplantat allerede i dag

Efter mange års erfaring med tandimplantat, kan vi kalde os eksperter på området. Vi tilbyder altid klar kompetent rådgivning om, hvordan og hvornår et implantat kan sættes ind, hvor du mangler en eller flere tænder. Vores tandlæger har billeder og modeller som letter forklaring og forståelse af en eventuel forestående behandling.

Skal vi hjælpe dig med en tandimplantat? Kontakt os i dag på telefon 46 36 64 00, eller send en mail til info@tandlaergneistoden.dk, og få yderligere information om tandimplantater. Vi har en målsætning om, at hjælpe dig til et flottere tandsæt. Vores dygtige tandlæger hjælper dig også gerne med plastfyldninger, rodbehandling, paradentosebehandling, tandblegning mv.

Kontakt os