Tandkroner og tandbroer

En sikker vej til et stærkere og flottere tandsæt

Stor erfaring med tandkroner og tandbroer

Tandkroner og tandbroer er en sikker vej til et stærkere og flottere tandsæt. Hos Tandlægerne i Støden har vi mange års erfaring inden for tandkroner og tandbroer. Vi sørger for at skræddesy din behandling, så dine behov og ønsker opfyldes. Med en bred vifte af kompetencer kan vi udføre enhver behandling – uanset omfanget. Vi hjælper også gerne med vejledning angående almindelig tandpleje, rodbehandling, plastfyldninger, tandimplantat mv.

Former for tandkroner og tandbroer

Tandlægerne i Støden udfører en bred vifte af tandarbejde med tandkroner og tandbroer. Med en tandkrone beskytter du en tand, der er svækket af rodbehandling, store fyldninger eller misdannelse og kan fås i materialer som porcelæn, metalkeramik og guld. Afhængig af tandkronens placering i tandsættet, dit ønske og budget, finder vi frem til en god, stabil og smuk løsning.

Tandbroer og tandkroner giver et naturligt udseende

Mangler du en eller flere tænder, kan de erstattes med en tandbro. Tandbroen sidder fast på de tilstødende tænder og kan ikke tages ud. Det er en solid erstatning, der føles som en naturlig tand. Med tandkroner og tandbroer får du derved et pænt og stærkere tandsæt.

Vores dygtige tandlægeteam har stor erfaring med tandbroer og tandkroner, og med vores høje ekspertise og professionelle faglighed, er du garanteret en kompetent behandling, hvor dine ønsker og behov sættes i højsædet.

Bestil en tid allerede i dag

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte en af vores tandlæger på telefon 46 36 64 00, eller send en mail til info@tandlaergerneistoden.dk. Vi rådgiver dig til den helt rigtige løsning. Vores tandlæger informerer om både priser og muligheder inden for tandbroer og tandkroner. Uanset hvilken behandling dine tænder har brug for, så er vi sikker på at kunne hjælpe dig.

Kontakt os