Tandkrone og tandbro – Få et naturligt smil

En sikker vej til et stærkere og flottere tandsæt

Vi har stor erfaring med tandkrone og tandbro

Hos Tandlægerne i Støden tilbyder vi en bred vifte af behandlinger med tandkrone og tandbro, som er en sikker vej til et stærkere og flottere tandsæt. Vi har mange års erfaring med tandkrone og tandbro og sørger for at skræddersy din behandling, så den matcher dine specifikke behov og ønsker. Vores omfattende kompetencer gør os i stand til at udføre enhver behandling, uanset omfanget. Vi tilbyder også vejledning og hjælp med almindelig tandpleje, rodbehandling, plastfyldninger og tandimplantater.

En tandkrone beskytter tænder, der er svækket af rodbehandlinger, store fyldninger eller misdannelser. Tandkrone kan fremstilles i forskellige materialer som porcelæn, metalkeramik og guld. Valget af materiale afhænger af tandkronens placering, dit ønske og dit budget, og vi hjælper dig med at finde en stabil løsning.

Skal du bruge hjælp med tandkrone og tandbro? Udfyld vores kontaktformular, så vil vi ringe til dig hurtigst muligt.

Har du brug for en behandling?

Hvis du mangler en eller flere tænder, kan de erstattes med en tandbro. En tandbro sidder fast på de tilstødende tænder og kan ikke tages ud. Det giver en solid erstatning, der føles og ser ud som naturlige tænder. Ved hjælp af tandkrone og tandbro opnår du et stærkere og mere naturligt tandsæt.

Vores dygtige tandlæger har stor erfaring med både tandkrone og tandbro. Med vores høje faglige niveau og professionelle tilgang er du sikret en kompetent behandling, hvor dine ønsker og behov er i centrum. Vi tilbyder rådgivning og information om både priser og muligheder inden for tandkrone og tandbro, så du kan træffe det bedste valg for din tandpleje.

Bestil en tid allerede i dag

Du er meget velkommen til at kontakte en af vores tandlæger på telefon 46 36 64 00 eller sende en mail til info@tandlaergerneistoden.dk. Vi rådgiver dig til den helt rigtige løsning, uanset hvilken behandling dine tænder har brug for. 

Kontakt os