Invisalign – et lige smil på kortere tid

Få det smil du drømmer om

Usynlig tandbøjle med præcision

Ønsker du at få rettet dine tænder uden at skulle gå med fast bøjle (togskinner), så er Invisalign noget for dig. Invisalign er tandregulering med gennemsigtige skinner, der er så godt som usynlige. Det er smertefrit og uden gener.

Effektiv tandregulering

Invisalign er et fantastisk værktøj, der skånsomt rykker tænderne til den ønskede position. Invisalign er et produkt, som har eksisteret i adskillige år. Derfor ligger der også mange års erfaring bag, så du får et sikkert og stabilt resultat, når du får rettet tænder.

Uanset om du har spørgsmål til Invisalign, plastfyldninger, tandimplantat, rodbehandling eller almindelig tandpleje, så tøv ikke med at kontakte vores eksperter på tandklinikken. Kontakt os allerede i dag på telefon 46 36 64 00, eller send en mail til info@tandlaegerneistoden.dk.

Gratis forundersøgelse

Du kan bestille tid til en gratis forundersøgelse. Her vil du få nærmere info, blandt andet om hvor lang tid du skal have skinner på, og hvad det vil koste. Priserne starter fra 15.000 kr.

Behandlingsplan med Invisalign

Med Invisalign får du en 3D visning af dine tænder, inden behandlingen påbegyndes. Det vil sige, at du ved hvad, du går ind til og selv har godkendt behandlingsplanen. Hermed sikres det, at du når dit ønskede mål og samtidig vil det virke motiverende, at du har en lille film, der viser hvordan dine tænderne rykker sig skinne for skinne. Man har skinnerne på 22 timer i døgnet, og skifter skinner hver 14. dag. Man skal til en kort kontrol ca. hver anden måned så længe behandlingen er i gang.

Vi har på klinikken brugt Invisalign siden 2015. Vores tandlæger kan vise dig flere af vores egne cases, med før- og efterbilleder hvis du kigger forbi.

Hvis dette har vakt din interesse, så ring og bestil tid til en snak om Invisalign på telefon 46 36 64 00.

Kontakt os