Plastfyldninger

Kan næsten ikke ses

Tandfyldning med plast

Hos Tandlægerne i Støden har vi mange års erfaring med behandlinger inden for plastfyldninger. Vi tilbyder skræddersyede behandlinger, der matcher dine individuelle behov og ønsker. Det er vigtigt for os, at du modtager den helt rigtige behandling. Vores dygtige tandlæger sikrer kvalitetsresultater i trygge rammer.

I dag udføres alle fyldninger i plast. Tidligere blev fyldninger oftest udført i sølv, hvilket er meget synligt i munden, mens plastfyldninger i tandfarvet plast næsten ikke kan ses. Med høj ekspertise og en bred vifte af stærke kompetencer, er vi sikre på at kunne hjælpe med din udfordring.

Udskiftning af sølvfyldninger med plastfyldninger

Vi sørger for udskiftning af dine gamle fyldninger. Normalt lader vi sølvfyldninger sidde, som stadig er gode, mens dårlige og slidte sølvfyldninger bliver udskiftet med plastfyldninger. Du kan trygt stole på os, når vi vurderer og udskifter dine sølvfyldninger.

Løsninger i alle situationer

Vi udfører naturligvis fyldningerne, så de passer perfekt til tanden. I nogle tilfælde er det dog ikke muligt at lave en fyldning, som er tilstrækkelig. I sådanne tilfælde kan det blive nødvendigt at lave en krone for at styrke tanden. Når du vælger en behandling hos os, er du garanteret en professionel tandlæge, der yder sit bedste for et perfekt og holdbart resultat.

Vores dygtige tandlæger tilbyder også behandlinger med tandimplantat, rodbehandling, kirurgi eller til dig, der har tandlægeskræk.

Yderligere oplysninger om plastfyldninger

Ønsker du at vide mere om nye plastfyldninger eller udskiftninger af sølvfyldninger, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefon 46 36 64 00 eller e-mail info@tandlaegerneistoden.dk. Vi står klar med professionel vejledning, så du bliver rådgivet til den helt rigtige behandling. Lad vores søde tandlæger hjælpe dig med din behandling. Besøg os på vores klinik på Støden 6 i Roskilde.

Kontakt os